Voor Publiek

We vertrekken vanuit een verhaal wat hoort bij de bijzondere locatie waar de workshop plaatsvindt. Hierdoor versterk je je verbinding met de plek waar je bent. Van daaruit gaan we op zoek naar de directe ervaring aan de hand van eenvoudige, maar heel krachtige waarnemingsoefeningen. Zo verdiept de verbinding zich en ervaar je belonging. We werken vanuit de BAST methode. Tot slot is er ruimte om/delen we onze ervaringen en gedachtes.

B.A.S.T

“Belonging through Awareness by Sensing your story in Time”

BAST is een methode met een aantal concrete stappen om meer verbinding te gaan voelen. Dat kan verbinding zijn met jezelf of met je omgeving, dat kan verbinding zijn in het moment of in jouw grote verhaal. Verbinding brengt je daar waar je wil zijn. Het is soms lastig om die verbinding te blijven voelen als we 24/7 overspoeld worden door informatie en berichten. Door af en toe stil te staan en je aandacht naar binnen in plaats van naar buiten te keren, ontwikkel je je bewustzijn. En dat gaat je helpen om keuzes te maken waar jij blij van wordt. Zo beweeg je vanuit je eigen kracht en op een ontspannen manier door het leven.

BAST vormt net als de bast van een boom een heldere scheiding tussen binnen en buiten. Belonging ontstaat pas in deze interactie, waarin je stevig geworteld bent in jezelf en je eigen verhaal en voeding krijgt van je omgeving. Inzicht krijgen in deze dynamiek geeft je houvast. Daarom combineren we in BAST altijd drie kern-elementen: verhaal, waarneming en bewustwording.

Daarmee is BAST een unieke methode waar je al direct zelf mee aan de slag kan in je dagelijks leven.